- Geskus Grafimedia 2017

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

In Juni 1990 is het Bedrijf opgericht door Stef Geskus onder de naam “Drukkerij Geskus’’ in Fijnaart.

Opgegroeid als jongste zoon van een drukker wist Stef Geskus al vroeg dat hij ook net als zijn vader de grafische wereld in wilde . Op zijn 14 is hij begonnen als leerling boekdrukker bij drukkerij ‘’Broekzitter’’ te Ridderkerk. Na 4 jaar hier in dienst te zijn geweest is hij bij drukkerij ‘’Chevalier’’ te Hendrik ido ambacht in dienst gegaan al offset drukker en monteur. hier is hij 6 jaar in dienst geweest en heeft toen een overstap gemaakt naar drukkerij ‘’De Longte’’ in Dordrecht. Hier werkte hij ook als offset drukker. Na 2 jaar in dienst te zijn kon hij gaan werken bij uitgeverij ‘’Vector’’ te Dordrecht als chef drukkerij en heeft hij verschillende opleidingen gevolgd (staf en kader, calculatie en kostprijs) . Vanaf 1985 heeft hij de overstap gemaakt naar het onderwijs als docent druktechniek bij ‘’het Grafisch lyceum’’ te Rotterdam. Gelijktijdig is hij zelf een avond opleiding HBO grafische techniek gaan volgen waar hij eind 1989 in afstudeerde.

In Februari 1990 heeft hij het besluit genomen om voor zich zelf te beginnen. In juni dat jaar is het bedrijf officieel opgericht. De eerste 10 jaar bleef hij nog parttime voor de klas en medio 2000 is hij volledig zelfstandig. Vanaf 2002 is het bedrijf gevestigd aan de kadedijk 10 te Fijnaart. Tot 2010 is het bedrijf een drukkerij geweest in de offset, maar in 2011 kwam hier verandering in. Door de moderne vooruitgang was het ‘’klassiek’’ drukken niet meer rendabel genoeg voor een zelfstandige zonder personeel. Er werd besloten om volledig digitaal te gaan bedrukken. Velen veranderingen vonden plaats en ook de naam werd gewijzigd van ‘’Drukkerij Geskus’’ naar het huidige ‘’Geskus Grafimedia’’.

Door de digitalisering is ook het aanbod in producten-diensten gemaximaliseerd. Voor het volledige aanbod kijkt u onder de kop bedrijven of particulieren. Begin 2016 is er geïnfesteerd in een nieuwe printer en in 2017 heeft ook de dochter van Stef (Lottie Smitshoek-Geskus) toetreding gedaan binnen het bedrijf en groeit het bedrijf nu uit tot een echt familie bedrijf.
We zijn een bedrijf waar klanten voorop staan en wij altijd persoonlijk bereikbaar zijn. Of u nu uw visitekaarten bij ons besteld of uw volledige huisstijl door ons laat verzorgen. U krijgt altijd de aandacht die u verdiend. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu